3756 visninger til denne artikel

9 myter om hår og deres vedligeholdelse!

cheveux longs 21 9 idées reçues sur les cheveux et leur entretien!

Det er vanvittigt, hvordan nogle legender gennem tiden! Så håret hovedsagelig på legends smiley surprised 9 idées reçues sur les cheveux et leur entretien!

Og det værste er, at jeg troede mig selv hårdt som jern alle hans ting (yeah godt jeg var 12, og jeg læste OK Podium huh: kanar :) For eksempel jeg troede skåret ved fuldmåne gjort dem vokse hurtigere .... Jeg prøvede og faktisk nej, jeg tror, ​​de har skubbet til vanvid .... Desuden havde jeg alt skære igennem, så dårlige beregner.

Når du er en teenager, er det nogle gange mangler dømmekraft. Og jeg mere end andre på det tidspunkt Emoticons 9 idées reçues sur les cheveux et leur entretien!

En dag jeg endte rødhåret og jeg sætte et loft for at skjule min mor, bortset fra at hun ikke blev narret og snart indså, at jeg skjulte noget! Short.

Her er nogle ideer om hår vedligeholdelse:

cricri2002 9 idées reçues sur les cheveux et leur entretien! Snittet ikke fremskynde genvækst! Nope! Ved ulemper, det tager væk gaflerne og giver pep til frisure !! Det er bedst at skære spidserne 2 gange (3 gange max) om året, hvis vi virkelig ønsker de vokser!

cricri2002 9 idées reçues sur les cheveux et leur entretien! Det er ikke nødvendigt altid at holde den samme shampoo! Faktisk ændres ofte vil være gavnlig, fordi de aktive bestanddele ikke er de samme! Det er ikke obligatorisk at tage masken og efter shampoo i det samme område, og hvis det gør du gør det, er det rent markedsføring! smiley sealed 9 idées reçues sur les cheveux et leur entretien! Shampoo og pleje skal tilpasses til din hårtype, er det det eneste, der betyder noget!

cricri2002 9 idées reçues sur les cheveux et leur entretien! Riv en hvid hår ikke ganger hvidt hår. Og heldigvis, ellers ville det ikke være sjovt alligevel!

(Fortsættes) Andre myter om hår, der er hvor

pixel 9 idées reçues sur les cheveux et leur entretien!
Dette indlæg blev udgivet i frisurer, med ordet (r) -clef (r) , Du kan Bogmærke den permalink.

4 Responses to 9 myter om hår og deres vedligeholdelse!

 1. Ping: Hårtab hos kvinder ... | Skønhed tips Skønhed Blog

 2. flot runde sagde:

  da jeg var teenager, jeg "colorais" med mit hår ... lol markør resultatet var ikke så slemt, men lugten ...

 3. Aaricia sagde:

  er ... Jeg tænkte en masse ting ....

  hvidt hår og en c d tyvstjålet, der skubber 10 : Grin:

 4. ehlekctra sagde:

  Ha snuppe hvidt hår ganger : D Og der er dem, der tror på det hårdt som jern : Mortderire:

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Du kan bruge disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Giv mig besked via e-mail kommentarer til at komme. Du kan også abonnere uden at kommentere.