3733 visninger til denne artikel

9 myter om hår og deres vedligeholdelse!

cheveux longs 21 9 idées reçues sur les cheveux et leur entretien!

Det er vanvittigt, som nogle legender gennem tiden! Derefter især hår på legends smiley surprised 9 idées reçues sur les cheveux et leur entretien!

Og det værste er, at jeg troede mig hårdt som jern alle hans ting (yeah godt jeg var 12, og jeg læste OK Podium huh: kanar :) For eksempel jeg troede skåret ved fuldmåne gjort dem vokse hurtigere .... Jeg prøvede og gjorde ikke, jeg tror, ​​de har skubbet til vanvid .... Desuden havde jeg alt skære igennem, så syg beregnet.

Når du er en teenager, er det nogle gange mangler dømmekraft. Og mig mere end andre på det tidspunkt Emoticons 9 idées reçues sur les cheveux et leur entretien!

En dag jeg endte rødhåret og jeg sætte et loft for at skjule min mor, bortset fra at hun ikke blev narret og snart indså, at jeg skjulte noget! Kort.

Her er nogle ideer til hår og deres vedligeholdelse:

cricri2002 9 idées reçues sur les cheveux et leur entretien! Snittet ikke fremskynde genvækst! Åh nej! Ved ulemper, det tager væk gaflerne og giver pep til frisure !! Bedst at skære spidserne 2 gange (3 gange max) om året, hvis vi virkelig ønsker de vokser!

cricri2002 9 idées reçues sur les cheveux et leur entretien! Det er ikke nødvendigt altid at holde den samme shampoo! Faktisk skifter ofte vil være en fordel, fordi de aktive bestanddele ikke er de samme! Det er ikke obligatorisk at tage masken og efter shampoo i det samme område, og hvis det gør du gør det, det er rent markedsføring! smiley sealed 9 idées reçues sur les cheveux et leur entretien! Shampoo og pleje skal tilpasses til din hårtype, det er det eneste der betyder noget!

cricri2002 9 idées reçues sur les cheveux et leur entretien! Riv en hvid hår ikke ganger hvidt hår. Og heldigvis ellers ville det ikke være sjovt alligevel!

(Fortsættes) Andre myter om hår, der er hvor

pixel 9 idées reçues sur les cheveux et leur entretien!
Dette indlæg blev udgivet i frisurer , med ordet (s) -clef (er) , , , , , , , , . Du kan Bogmærke den permalink .

4 Responses to 9 myter om hår og deres vedligeholdelse!

 1. Ping: Hårtab hos kvinder ... | Beauty Blog Beauty tips

 2. flot runde sagde:

  da jeg var teenager I "colorais" mit hår med markøren ... lol resultatet var ikke så slemt, men lugten ...

 3. Aaricia sagde:

  uh ... Jeg tænkte en masse ting ....

  for hvidt hår og en c d tyvstjålet, der skubber 10 : Grin:

 4. ehlekctra sagde:

  Ha snuppe hvidt hår ganger : D Og der er dem, der tror på det hårdt som jern : Mortderire:

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Du kan bruge disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Giv mig besked via e-mail kommentarer til at komme. Du kan også abonnere uden at kommentere.