2.259 visninger på denne artikel

Alle mine kost tips og anti-cravings!

femme et hamburger Toutes mes astuces régime et anti fringales!

Titlen er bare for at få dig til at læse min artikel, fordi jeg er generelt imod planerne. Faktisk ikke så længe siden havde jeg en artikel for at tage hendes kurver ... Jeg vil gøre dig uvelkommen sluge det modsatte nu smiley surprised Toutes mes astuces régime et anti fringales!

Så dybest set: Du vil bare at begrænse dit kalorieindtag lidt, men du sulte dig selv hele dagen lang. Foto af Cameron Diaz i bikini pinned på køleskabet ændrer ikke noget, og du tænder rundt som et bur løve ikke vakle i modgang ...

Dette er "min" personlige 10 tips til at undgå at kaste op noget:

- Jeg surmulede lyset og især til dessert! Jeg foretrækker at spise god chokolade mousse og nyde mig snarere end selv at fratage og kaste mig senere ligegyldigt, hvad crap. Dette er ikke en god dag dessert, der vil gøre dig fed!

- Jeg laver bagte æbler, for eksempel om natten, når jeg ved, jeg vil pause ser TV. Nogle gange har jeg tilføje lidt flydende honning og jeg nyder! Jeg har problemer med rå æbler, det er for svært at spise, og der er mindre smag jeg tror ...

- Jeg berøve mig af chips og peanuts i starten det er hårdt, men det grimme vane er snart tabt smiley surprised Toutes mes astuces régime et anti fringales! Og hvis jeg virkelig føler, jeg spiser chips sprød æble. Det er mindre fedt!

- Når jeg kalder jeg lave middage aperitiffer baseret hjemmelavet ting! Jeg vil gerne vide, hvad der er i mine aperitiffer. En dag lavede jeg en stor blomkål med rå grøntsager syet hele vejen rundt (med tandstikkere) En hvid ost sauce / purløg / citron til at suge i, og det var det!

- Jeg drikker vand, men da jeg ikke kan stå almindeligt vand Jeg sætter i Pulco ... Det skærer mig lige der sultne! Men hvad jeg foretrækker er te med citron skive! (Ja jeg elsker citron smiley surprised Toutes mes astuces régime et anti fringales! )

- Hvis der virkelig ønsker nappede er for høj: En skål med en lille klat smør og honning. Jeg erstatte sukker med honning i næsten alt nu ... Det er lettere kulhydrat tchoum477 Toutes mes astuces régime et anti fringales!

- Jeg vil også undgå kulhydrater efter 16h hvis det er muligt, så jeg må tage en snack og jeg slutte min dag med et let måltid for at jeg skal pause i aften.

- Jeg er også en fan af cheesecake lighter ... Det tager få minutter at lave, og det er lækkert! Jeg gør cheesecake 0-15%.

- Jeg elsker revet gulerod, kan jeg spise når som helst og det giver mig mulighed for at vente! I sådanne få kalorier jeg også pickles og rå svampe mimihook Toutes mes astuces régime et anti fringales! Endnu engang vil jeg skære strimler af laks (asfalteret), som jeg dyppet i sojasovs ... Jeg kan også godt lide Wakame salat (jeg er enig, skal elske alger smiley surprised Toutes mes astuces régime et anti fringales! ) Jeg tror japanerne har det hele i deres måde at spise tchoum477 Toutes mes astuces régime et anti fringales!

- Jeg hader mørk chokolade! Det klæber til tænderne, er det pastaagtige og bitter ... Det er perfekt til at skære mig sult icon mrgreen Toutes mes astuces régime et anti fringales! Tøv ikke med at spise noget, der gør du absolut ikke sjovt nogle gange det skærer trang til at spise skype10 Toutes mes astuces régime et anti fringales!

Jeg afventer dine tips anti-trang fremad cindysander Toutes mes astuces régime et anti fringales!

Edit: Jeg bør nævne, at hans tricks bare er meningen at gøre dig vente "mellem" måltider. Jeg rørte ikke maden, hver spiser, hvad hun vil! Det er indlysende, at spise en pakke af crisps daglig 16h anbefales ikke, endnu mindre for sundheden. Jeg er tidligere glubske, jeg måtte lære at knække smartere. Jeg er ikke længere den samme vægt som før, jeg antager bare fint. Tag det som du vil, men min linje adfærd forbliver den samme. Når en titel, det har til formål at lokke søgemaskine skype10 Toutes mes astuces régime et anti fringales!

Og hvis ikke , hvordan tage hendes kurver?

pixel Toutes mes astuces régime et anti fringales!
Dette indlæg blev udgivet i Sundhed og Wellness , Alle mine tip , med ordet (r) nøgle (r) , , , , , , , , , . Du kan Bogmærke den permalink .

15 Responses til Alle mine kost tips og anti-cravings!

 1. mayoumalou sagde:

  opskrift på cheesecake m også interesseret :)

 2. Din meget flot artikel, jeg elsker dine tricks, jeg lægge det til side for at læse dette, der er gjort ^ ^ Jeg afbalancering (selv-) mad, jeg er tilfreds med de ting jeg elsker men spise sundt ^ ^
  kiss : Coeurrose:

 3. Lucie sagde:

  Hej piger

  Jeg er ny på bloggen, vil jeg foreslå du besøger http://www.bijoux -doccasion.com at købe ægte guld smykker og gøre forretninger.

 4. Her er et godt tip!
  Og jeg er enig, men bedre crack på kalorielette fødevarer (som ikke er så god) hurtigere end fratage ende op farende til puljen af ​​nutella : D

 5. Jeg har ikke noget imod din cheesecake opskrift : Biglove:: Biglove:: Biglove:

 6. God idé for æbler, kan jeg ikke også oversvømme

 7. chouby36 sagde:

  Gøg

  Jeg tog på i vægt og ikke en smule.
  I sidste uge genskabt jeg opmærksomhed og overgive mig til sporten, men i denne uge er jeg på ferie på én gang for at blive låst hjemme, det er dødbringende jeg spiser jeg spiser jeg spiser jeg tror kun hans. Det er en besættelse mad for mig er det en sygdom, der er i hovedet er ikke at jeg er sulten, men jeg spiser hele tiden ....
  Og at have en grådig baby, der har købt slik og selv om jeg ikke er forkælet for ikke revnet.
  Mine ting er ris kager med mørk chokolade jeg tage en eller to med en kop kaffe efter et måltid er den lille fornøjelse tips!

 8. tanagr sagde:

  Gøg
  Jeg angriber den 2. uge af slankekure for mig. Jeg har slettet alle de slik, chips, chokolade og andre ... og min kæreste er tilbage med en pot hagen Dasz saltet smør karamel er god sjov aften iced PTI påkrævet!
  Kisses

 9. Fanny sagde:

  Du er nødt til at retfærdiggøre dig selv mêmepas : Heuheu:
  I stedet skal du aldrig fortalt ikke at spise mellem måltiderne, du siger bare hvad du skal spise for at forblive afbalanceret : Ttafait:
  Lad snak dårlige sprog Yuck:

 10. julie888 sagde:

  hahahahhahahahha Jeg elsker den "nej jeg ikke kost, jeg bare se, hvad jeg spiser." Hmm ... ok, hvis du ønsker. Under alle omstændigheder din "råd" er ikke meget anderledes råd vi læser i magasiner. Cheers hvad hykleri!

  • Tips sagde:

   Mig? Hykler? Ikke forventet, men jeg bare give tips mellem måltiderne til at styre! Jeg drop 16H, jeg spiser kiks smør / honning, jeg spiser dessert og ikke tryg, mens jeg spiser foran fjernsynet natten og især jeg besvare en anmodning fra en læser, der ønskede tips om det.

   kort! Hvis du ønsker at vide, at jeg er en tidligere anorektiske / glubske og kan jeg ikke råd til regimet. Hvorfor jeg aldrig inciterai reducere kalorieindtag hovedmåltid.

 11. Azurite sagde:

  haha mig, hvis jeg tager mørk chokolade er FUCKING men virkelig, en lille smule og er færdig for mig, det er som et narkotikum = x

 12. chris siger:

  Jeg elsker, og jeg vil have laks: o

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Du kan bruge disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Advisér mig via e-mail kommentarer til at komme. Du kan også abonnere uden at kommentere.