2365 visninger til denne artikel

Alle mine tips og anti-regimet cravings!

femme et hamburger Toutes mes astuces régime et anti fringales!

Titlen er bare for at få dig til at læse min artikel, fordi jeg er generelt imod planerne. Faktisk ikke så længe siden havde jeg en artikel til at tage hendes kurver ... Jeg vil være uvelkommen at gøre du sluge det modsatte nu smiley surprised Toutes mes astuces régime et anti fringales!

Så faktisk: Du vil bare begrænse dit kalorieindtag lidt, men du punktere af dagen lang sult. Foto af Cameron Diaz i bikini fastgjort til køleskabet ændrer ikke noget, og du tænder rundt som en bur løve for ikke vakle modgang ...

At "mine" personlige 10 tricks til at undgå du smider på noget:

- Jeg surmulede lyset og især til dessert! Jeg foretrækker at spise god chokolade mousse og nyde mig selv i stedet for at fratage mig og smide mig senere på enhver crap. Dette er ikke en god dessert en dag, der vil gøre dig fedt!

- Jeg laver bagte æbler, for eksempel om natten, når jeg ved, jeg vil pause ser TV. Nogle gange har jeg tilføje lidt flydende honning og jeg nyder !! Jeg har problemer med rå æbler, det er for svært at spise og er mindre smag jeg finder ...

- Jeg fratager mig af chips og peanuts, i første omgang det er svært, men det hurtigt mister denne beskidte vane smiley surprised Toutes mes astuces régime et anti fringales! Og hvis jeg har lyst til virkelig jeg spiser chips chips æble. Det er mindre fedt!

- Når jeg kalder jeg dînatoires Aperos grundlæggende ting hjemmelavet! Jeg kan lide at vide, hvad der er i mine aperitiffer. En dag jeg gjorde en stor blomkål bidt med rå grøntsager rundt (ved hjælp af tandstikkere) En ost sauce / purløg / citron til dyppes i og det var det!

- Jeg drikker vand, men jeg kan ikke stå almindeligt vand jeg sætter i Pulco ... Det skærer mig lige der sultne! Men hvad jeg kan lide det mest er te med citron skive! (Ja, jeg elsker citron smiley surprised Toutes mes astuces régime et anti fringales! )

- Hvis ønsket virkelig er for stærk nappede: En skål med en lille klat smør og honning. Jeg udskifte sukkeret med honning i næsten alt nu ... Det er lettere i kulhydrat tchoum477 Toutes mes astuces régime et anti fringales!

- Jeg undgår kulhydrater efter 16h andetsteds, hvis det er muligt, så jeg er nødt til at tage en snack, og jeg slutte min dag med et let måltid udsigt Jeg vil bryde den aften.

- Jeg er også fan af cheesecake lindres ... Det tager få minutter at lave, og det er lækkert! Jeg cheesecake 0-15%.

- Jeg elsker de revne gulerødder, kan jeg spise når som helst, og det giver mig mulighed for at vente! I lavt kalorieindhold slags jeg også agurker og rå champignon mimihook Toutes mes astuces régime et anti fringales! Igen skar jeg selv laks strimler (asfalterede), som jeg dyppet i sojasovs ... jeg også gerne Wakame salat (jeg er enig, skal elske alger smiley surprised Toutes mes astuces régime et anti fringales! ) Jeg tror, ​​japanerne har det hele deres måde at spise tchoum477 Toutes mes astuces régime et anti fringales!

- Jeg hader mørk chokolade !! Det holder sig til tænderne, er det pastaagtige og bitter ... Det er perfekt til at skære min sult icon mrgreen Toutes mes astuces régime et anti fringales! Tøv ikke med at spise noget, der gør du absolut ikke sjovt nogle gange er det skærer trang til at spise skype10 Toutes mes astuces régime et anti fringales!

Jeg afventer Deres anti-munchies tips fremad cindysander Toutes mes astuces régime et anti fringales!

Edit: Jeg sagde, at hans tricks bare er meningen at gøre dig vente "mellem" måltider. Jeg rørte ikke måltidet, hver spiser, hvad hun vil! Det er klart, at spise en pakke af crisps dagligt på 16h anbefales ikke, endnu mindre for sundheden. Jeg er en gammel glubske, jeg måtte lære at knække smartere. Jeg kan ikke gøre det samme vægt som før, jeg antager mig fint. Tag det som du vil, men min fremgangsmåde forbliver den samme. Når titlen, den søger at lokke søgemaskinerne skype10 Toutes mes astuces régime et anti fringales!

Og hvis ikke hendes kurver antager Hvordan?

pixel Toutes mes astuces régime et anti fringales!
Dette indlæg blev udgivet i Sundhed og Trivsel , alle mine tricks , med ordet (s) -clef (r) , , , , , , , , , . Du kan Bogmærke den permalink .

15 svar på alle mine tricks og anti-regimet cravings!

 1. mayoumalou sagde:

  opskriften på cheesecake m også interesseret :)

 2. meget flot din artikel, jeg elsker dine små tricks, jeg sætter det til side for at læse nu dette er gjort ^^ Jeg afbalancering (selv-) mad, jeg er tilfreds med ting, jeg elsker men sund kost ^^
  kiss : Coeurrose:

 3. Lucie sagde:

  Hello girls

  Jeg er ny til bloggen, vil jeg foreslå at du besøger http: //www.bijoux -doccasion.com at købe ægte guld smykker og gøre forretninger.

 4. Her er et godt tip!
  Og jeg er enig, det er bedre crack, men på kalorielette fødevarer (som ikke er så gode) tidligere end fratage kapløb at ende på Nutella krukke : D

 5. Jeg har ikke noget imod din cheesecake opskrift : Biglove:: Biglove:: Biglove:

 6. God idé for æbler, kan jeg ikke også oversvømme

 7. chouby36 sagde:

  Hej,

  Jeg tog på i vægt, og derefter nogle.
  I sidste uge genskabt jeg opmærksomhed og overgive mig til sporten, men i denne uge er jeg på ferie pludselig at holde låst derhjemme, det er dødbringende jeg spiser jeg spiser jeg spiser jeg tror kun hans. Det er en besættelse mad for mig er det en sygdom, der er i dit hoved er ikke, at jeg er sulten, men jeg spiser hele tiden ....
  Og som har en gourmet skat, der har købt slik, og selv om jeg ikke er forkælet ikke revnet.
  Mine ting er mørk chokolade ris kager jeg tager en eller to med en kop kaffe efter et måltid er den lidt sjov ting!

 8. tanagr sagde:

  Hej,
  Jeg angriber 2. uge kost for mig. Jeg har slettet alle de slik, chips, chokolade og andre ... og min kæreste kommer tilbage med en gryde med saltet smør karamel Dasz hagen, er god sjov aften iced PTI forpligtet !!!
  Kisses

 9. Fanny siger:

  Du er nødt til at retfærdiggøre dig selv mêmepas : Heuheu:
  Helst ikke sige, at du ikke spiser mellem måltiderne, du bare sige hvad man skal spise for at bo afbalanceret : Ttafait:
  Snore taler dårligt sprog : Yuck:

 10. julie888 siger:

  hahahahhahahahha Jeg elsker det "nej, jeg har ikke planer, jeg bare se, hvad jeg spiser." Hmm ... ok, hvis du kan lide. Under alle omstændigheder din "tips" er ikke meget anderledes råd du læse i magasiner. Vive Hvad hykleri!

  • Tips sagde:

   Mig? Hykler? Ingen ventetid, men jeg bare give tips mellem måltiderne til at administrere! Jeg drop 16H, jeg spiser smør kiks / Skat, jeg spiser dessert og ikke reducere alt, jeg spiser foran fjernsynet om aftenen og især jeg besvare en anmodning fra en læser, der ønskede tips om det.

   kort! Hvis du ønsker at vide, at jeg er en gammel anorektiske / glubske og jeg har ikke råd til nogen ordning. Hvorfor jeg vil aldrig opfordre reducere kalorieindtag af de vigtigste måltid.

 11. Azurite sagde:

  haha mig, hvis jeg tager mørk chokolade er FUCKING men virkelig, er et lille stykke færdigt, og for mig er det som et lægemiddel x =

 12. chris siger:

  Jeg elsker og jeg vil have laks: o

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Du kan bruge disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Giv mig besked via e-mail kommentarer til at komme. Du kan også abonnere uden at kommentere.