197 vaatamist seda artiklit

Konkurents tulemus Linéance!

linéance draineur minceur1 Résultat concours Linéance!

Tere tüdrukud! Ma loodan, et te olete kõik hästi! Tundub, et ta on mäda aeg ümber, liiga halb, see kõlab halb algus päikseline suvi, kuid me hoiame usu smiley surprised Résultat concours Linéance!

Ilma pikema jututa suhtlen sa tulemusena konkursi Linéance!

Võitja on ...... graaaaaaande

Solène7 !!!

Õnnitleme! Ma loodan, et te annaksite mulle oma arvamus, kui võimalik (sest ma ei saa seda teha test, ma olen rase smiley sealed Résultat concours Linéance! ) Ma avaldab mingit probleemi! Ootan teie kontakti kaudu minu kontakti vormi. Püüan saada kiire, aga ma olen voodihaige, nii et see pole mina, kes mail icon wink Résultat concours Linéance!

Tänan teid kõiki teie osalemist ja näeme homme! smiley wink Résultat concours Linéance!

pixel Résultat concours Linéance!
See kirje oli postitatud Contest, kus sõna (d) -clef (s) Võite järjehoidja permalink.

4 Responses to kaasa Linéance võistlus!

 1. Solène7 ütles:

  Wow tänan sind nii palju, sa lihtsalt heledaks minu päev, sest siin kas ilm ei otsi hea ...
  Ma saadan teile minu aadress ja oleks hea meel anda teile oma arvamuse pärast kasutamist ;)
  Puhka hästi : Cc:

 2. chouby36 ütles:

  Õnnitleme Solene, jah ma lugesin oma lehele oma FB oma tervist, minu ilus elu õde sama asi nagu te ootate nüüd tite kiip ja üks kuu pärast tema kogu ülejäänud alguses on kavas juunis, kuid on "Tundub, et tahavad tulla varakult. Minu ilus õde elus halvasti tehtud mitte midagi teha, et ta kolis välja armastus see on raske depressioon. Nii julgust ja üritate hõivata maksimaalselt internet, tv, lugemine, telefon ka.

 3. Amandine ütleb:

  Hea võitja! Oma kirjatüüpi, ma arvasin, et sa tahaks kirjutatud ", sest ma olen voodis hea." Pretensioonikas, minna! ;)

  Amandine - http://desmotsbeaute.blogspot.fr

 4. tanagr ütles:

  Õnnitleme võitjat !!!
  bises

Jäta vastus

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Kohustuslikud väljad on märgitud *

Võid kasutada neid HTML sildid ja atribuudid: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Soovin e-maili teel kommentaarid tulema. Võite ka tellida ilma kommenteerimata.