2304 näkemyksiä tämän artikkelin

Kaikki minun ruokavalio vinkkejä ja anti-mielihaluja!

femme et hamburger Toutes mes astuces régime et anti fringales!

Otsikko on vain saada sinut lukemaan artikkeli, koska olen yleensä suunnitelmia vastaan. Todellakin, ei kauan sitten minulla oli artikkeli ottaa kurvit ... Aion olla epämiellyttävä tehdä nielet päinvastoin nyt smiley surprised Toutes mes astuces régime et anti fringales!

Joten periaatteessa: Sinä vain halua rajoittaa kalorien saanti hieman, mutta punktio päivän nälän. Kuva Cameron Diaz bikinit kiinnitetty jääkaappi ei muuta mitään, ja käännyt ympäri kuin häkissä leijona ei heikentää vastoinkäymisissä ...

Tämä "minun" henkilökohtainen 10 vinkkiä välttää heität mihinkään:

- Olen sulked valoa ja erityisesti jälkiruoaksi! Mieluummin syödä hyvää suklaamoussea ja nauttia itseni sijaan riistää minut ja heittää minut myöhemmin tahansa paska. Tämä ei ole hyvä jälkiruoka päivä, joka tekee sinut rasvaa!

- Teen paistetaan omenat esimerkiksi yöllä, kun tiedän aion tauko TV: n katselun. Joskus lisään hieman nestemäistä hunajaa ja nautin !! Minulla on ongelmia raaka omenat, se on liian vaikea syödä ja ovat vähemmän makua löydän ...

- Olen riistää itseäni sipsejä ja pähkinöitä alussa se on vaikeaa, mutta se nopeasti menettää tämän likaisen tapa smiley surprised Toutes mes astuces régime et anti fringales! Ja jos olen todella tuntuu syön pelimerkkejä sipsit omena. Se on vähemmän rasvaa!

- Kun minä kutsun teen dînatoires aperos perus kamaa kotitekoinen! Haluan tietää, mitä on minun aperitiivit. Eräänä päivänä tein ison kukkakaali tikattu raakoja vihanneksia ympäri (käyttäen hammastikkuja) juustokastiketta / ruohosipuli / sitruuna pulahtaa ja se oli siinä!

- Juon vettä, mutta koska en voi sietää pelkkää vettä laitoin Pulco ... Se leikkaa minua tuolla nälkä! Mutta mitä pidän eniten on teetä sitruunalla siivu! (Kyllä rakastan sitruunan smiley surprised Toutes mes astuces régime et anti fringales! )

- Jos todella halu nibbled on liian korkea: paahtoleipä pieni nokare voita ja hunajaa. Olen korvata sokerin hunajalla lähes kaikki nyt ... Se on kevyempi hiilihydraatti tchoum477 Toutes mes astuces régime et anti fringales!

- Vältän hiilihydraatteja jälkeen 16h muualla jos mahdollista, niin minun on otettava välipala ja päätän päivän kevyen aterian, että aion murtaa illalla.

- Olen myös fani juustokakku kevyt ... Kestää minuutin tehdä ja se on herkullista! En kvarkki 0-15%.

- Rakastan porkkanaraaste, voin syödä milloin tahansa ja se antaa minulle odottaa! Vuonna vähäkalorinen sellaista olen myös suolakurkkua ja raaka sienet mimihook Toutes mes astuces régime et anti fringales! Jälleen kerran leikata lohiviipaleet (kivetty), että olen kastettu soijakastike ... Pidän myös Wakame salaattia (olen samaa mieltä, täytyy rakastaa levät smiley surprised Toutes mes astuces régime et anti fringales! ) Mielestäni japanilaiset ovat kaikki heidän tapa syödä tchoum477 Toutes mes astuces régime et anti fringales!

- Vihaan tummaa suklaata !! Se tarttuu hampaisiin, se on tahnamaista ja katkera ... Tämä on täydellinen leikkaus minun nälkä icon mrgreen Toutes mes astuces régime et anti fringales! Älä epäröi syödä jotain, joka tekee sinut mitään hauskaa joskus se leikkaa halu syödä skype10 Toutes mes astuces régime et anti fringales!

Odotan anti-mässyt vinkkejä eteenpäin cindysander Toutes mes astuces régime et anti fringales!

Edit: Haluan mainita, että hänen temppuja ovat vain tarkoitus tehdä odotat "välillä" aterioita. En koskenut ateria, jokainen syö mitä haluaa! Ilmeisesti syöminen paketti sipsejä päivässä 16h ei suositella, vielä vähemmän terveydelle. Olen entinen bulimic, minun oli opittava murtaa älykkäämpiä. En tee samaa painoarvoa kuin ennen, otan sen hyvin niin. Ota se kuten haluat, mutta minun toimintatapa pysyy samana. Kun otsikko, se pyrkii houkutella hakukone skype10 Toutes mes astuces régime et anti fringales!

Ja jos ei , miten ottaa kurvit?

pixel Toutes mes astuces régime et anti fringales!
Tämä merkintä oli lähetetty Terveys ja hyvinvointi , kaikki minun temppuja , joissa sana (t) -clef (t) , , , , , , , , , . Voit kirjanmerkki kestolinkki .

15 vastaukset kaikkiin minun temppuja ja hallinnon vastaista mielihaluja!

 1. mayoumalou sanoi:

  resepti juustokakku m myös kiinnostunut :)

 2. erittäin mukava artikkeli Rakastan pikku temppuja, laitoin sen syrjään lukea tätä, koska se on tehty ^^ Olen tasapainotetaan (auto) ruoka, olen tyytyväinen asioita rakastan mutta terveelliset ^^
  suudelma : Coeurrose:

 3. Lucie sanoi:

  Hei tytöt

  Olen uusi blogi, sinun kannattaa vierailla http: //www.bijoux -doccasion.com ostaa aitoa kultaa koruja ja tehdä liiketoimintaa.

 4. Tässä hyvä vinkki!
  Ja olen samaa mieltä, että on parempi crack mutta vähäkalorinen elintarvikkeet (jotka eivät ole niin hyviä) aikaisintaan luopua päätyä kiirehtivät Nutella purkki : D

 5. En välitä resepti juustokakku : BigLove:: BigLove:: BigLove:

 6. Hyvä idea omenat, minulla on ongelmia kuten tulvat

 7. chouby36 sanoi:

  käki,

  Olen lihonut eikä pieni.
  Viime viikolla uusittava huomiota ja antautua urheilua, mutta tällä viikolla olen lomalla yhtäkkiä pysyä lukittuna kotona se tappava syön syön syön mielestäni vain häntä. Se pakkomielle ruokaa minulle se on sairaus, joka on omassa päässäsi ei ole, että olen nälkäinen, mutta syön koko ajan ....
  Ja ottaa gourmet kultaseni, jotka ostivat makeisia ja vaikka en ole pilaantunut ole halkeamia.
  Arkistoon on tummaa suklaata riisikakkuja otan yhden tai kaksi kahvia aterian jälkeen on vähän hauskaa!

 8. tanagr sanoi:

  käki,
  Olen hyökätä 2. viikko ruokavalio minulle. Poistin kaikki makeiset, sipsit, suklaa ja lisää ... ja poikaystäväni tulee alas potin suolattua voita karamelli Dasz Hagen, hyvä hauskaa tänään Iced pti tarvitaan !!!
  Kisses

 9. Fanny sanoo:

  Sinun täytyy perustella itse mêmepas : Heuheu:
  Pikemminkin sano et syö aterioiden välillä, voit vain sanoa, mitä syödä ja pysyä tasapainossa : Ttafait:
  Hihnat puhua kiroilua : Hyi:

 10. julie888 sanoo:

  hahahahhahahahha Rakastan "no en aio, en vain katsella mitä syön." Hmm ... ok, jos haluat. Joka tapauksessa sinun "vinkkejä" eivät ole kovin erilaisia ​​neuvoja olet lukenut lehtiä. Vive mitä tekopyhyyttä!

  • Vinkkejä sanoo:

   Me? Tekopyhä? Ei, mutta odotin vain antaa vinkkejä aterioiden välillä hallinnoimasta! Olen pudota 16H, syön voita keksejä / Kulta, syön jälkiruoka eikä kotonaan kun syön edessä television yöllä ja etenkin minä vastata pyyntöön lukija halusi vinkkejä siitä.

   lyhyt! Jos haluat tietää Olen entinen anorektikko / bulimic ja minulla ei ole varaa mitään järjestelmää. Miksi en koskaan kiirehtivät vähentää kalorien saanti pääateriaa.

 11. Azurite sanoi:

  haha minulle jos otan tumma suklaa on vitun mutta oikeastaan ​​hieman ja on yli minulle, se on kuin huume = x

 12. Chris sanoo:

  Rakastan ja haluan lohi: o

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Muistuta minua seurannassa kommentteja sähköpostitse. Voit myös tilata kommentoimatta.