274 keer bekeken op dit artikel

Ik gebruik hyaluronzuur ... Hmm ...

Fotolia 3319414 XS Jai déjà eu recours à lacide hyaluronique... Hum...

© Eric Isselee - Fotolia.com

Ik heb mijn ritje op de blogs vanmorgen en ik kwam het artikel Capucine (babillages.net voor degenen die niet weten) af of een arts een fatsoenlijke partij voor botox kon bieden aan bloggers die ze kan zeker over schrijven op hun sites. Ik denk dat ze was nogal recht van spreken. Adverteert in vermomming? Um .... Ja, ik denk dat ... Is de blogger in kwestie heeft genoeg lef om te zeggen: "Ik vind dat ik teken, ik kon de dokter niet in een frame" etcetc. Niets is minder zeker ... Trouwens, het is niet de Verenigde Staten, de artsen hier niet de rechten om kroeg te maken hebben.

Dit onderwerp raakt mij vooral omdat ik ooit dit soort ingreep hebt geoefend ... Yes! En ik was zeer teleurgesteld met het resultaat.

Ik complexai lip op mij dan de tijd die ik gevonden "te dun" voor mijn smaak. In feite werd de omtrek slecht ontworpen (ik eindelijk het probleem met een semi-permanente tatoeage te lossen).

Ik maakte een afspraak met een arts die ik ooit had gehoord in mijn omgeving, en die had "storefront". Ik verzeker u, daar was ik nog niet wit bloedde of geënt een derde oog, maar ik blijf een pijnlijke herinnering.

Ik maakte injecteren hyaluronzuur. Het voordeel is dat het product wordt geabsorbeerd na enige tijd niet definitief.

Ten eerste slaap het te behandelen gebied. Wat mij betreft, werd het gebied niet erg goed slapen, dus ik bijna draaide het oog. De injecties worden pijnlijk bewezen, alsof ik werd gestuurd elektrische schokken op zijn lippen.

Het resultaat: De volgende keer kun je eigenlijk niet spreken, kijk ik erg dom met mijn gezicht rode vis ... Na twee dagen, zou ik graag ballen binnenkant van de lip, c ' was niet echt geweldig.

Mijn lippen zijn niet echt veranderd, omdat de wortel van het probleem kwam van mijn schets slecht getekend, en de ballen, ondanks de dagelijkse massages zijn nooit verdwenen. (Of liever, maar een paar maanden later, na het hyaluronzuur is verdwenen)

Dus Me, ik niet meer retenterai ervaring. Het is vrij duur en ik was niet tevreden. Al bijna 30 jaar, heb ik een ritje op de voorkant (je weet frons) en ik vind het geeft me meer karakter (omdat dat in principe heb ik een hoofd Teletubbies)

Vanmorgen toen ik wakker werd had ik niets aan verbonden speciale, bah was het niet. Ik de hele tijd iets te zeggen ...

: O

pixel Jai déjà eu recours à lacide hyaluronique... Hum...
Dit bericht is geplaatst in Mijn Papotages , met het woord (s) sleutel (s) , , , , , , , , , . U kunt Bookmark de permalink .

7 Responses to Ik gebruik hyaluronzuur ... Hmm ...

 1. asiandoll zei:

  ah Featured probeert ze alles! Mij ​​persoonlijk zal ik niet het gedaan te krijgen, want het is een verdomd dat u geïnjecteerd in je lichaam die niet gevolgen wordt cnnait op de lange termijn.

  Natuur je QD zelfs verwend je een supermodel lichaam Ik ben een mol model mdrrr eindelijk laten de natuur als het gaf ons

  kussen en goede All Day

 2. astucesbeaute zei:

  Ik wil niet te veel, maar zeker boven 200 € herinneren ...

 3. astucesbeaute zei:

  Nou, dit is ook precies de reden waarom ik heb deze blog! Als ik zeg dat ik test alles, bah ik testen alles! (Behalve dat kan ik wel onthouden dat het beter zal zijn ...)

 4. chantal zegt:

  Heb ik het recht om te zeggen: "Je bent Barmy".
  Je bent mooi als een hart, wat u nodig heeft om u last heeft met al deze ervaringen. Vooral op jouw leeftijd, ik was de strengheid met mijn bijna 50 jaar (sniff sniff).
  Vertel me de waarheid, je bent een beetje masochistisch. Ik hou van je nog, weet je.
  Kussen van uw Belle Maman.

 5. blandinette zei:

  Mij ​​kan ik niet, ik hou niet bijt. Je betaalde hoeveel zonder indiscretie?

 6. astucesbeaute zei:

  Ja, ik denk het wel, maar ik weet niet veralgemenen, ik spreek uit eigen ervaring! (Oeps Ik hoop dat ik niet de lucht om te generaliseren hebben gehad) ^ ^

 7. clemencehya zei:

  Het kan zijn dat je een slechte arts koos! Een goede injector lippen narcose en moet je bijna niets voelen ... Het is niet genoeg om een ​​storefront om een ​​goede dokter te worden te hebben!

  Goedertierenheid

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

U kunt deze HTML-tags en ​​attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Hou mij via e-mail reacties te komen. U kunt ook abonneren zonder commentaar.