317 opvattingen over dit artikel

Ik gebruik hyaluronzuur ... Hmm ...

Fotolia 3319414 XS Jai déjà eu recours à lacide hyaluronique... Hum...

© Eric Isselée - Fotolia.com

Ik vanmorgen deed mijn kleine tour op blogs en ​​ik over het artikel kwam Capucine (babillages.net voor degenen die niet weten) de vraag of een arts fatsoenlijk kon bieden botox partij bloggers voor die ze kan zeker schrijven over het op hun sites. Ik denk dat ze was heel recht om over te praten. Is de verborgen reclame? Uh ... .Ja denk ik ... Is de blogger in kwestie zal het lef om te zeggen "me ik vind dat er geen, ik kon niet de dokter Frame" etcetc hebben. Niets is minder zeker ... Trouwens, het is niet de Verenigde Staten, de doktoren hier niet de rechten om de kroeg te doen.

Dit onderwerp raakt mij vooral omdat ik eens dit soort interventies hebben beoefend ... Ja! En ik was zeer teleurgesteld met het resultaat.

Ik complexai bovenlip me op het moment dat ik was "te goed" voor mijn smaak. In werkelijkheid werd de omtrek slecht ontworpen (ik eindelijk het probleem met een semi-permanente tatoeage fix).

Ik maakte een afspraak met een arts die ik ooit had gehoord in mijn kring, en had "storefront". Ik verzeker u, is het niet aan mij toch bloedde wit of geënt een derde oog, maar ik blijf een pijnlijke herinnering.

Ik maakte injecteren hyaluronzuur. Het voordeel is dat het produkt wordt geresorbeerd na enige tijd niet definitief.

Eerst slapen we het te behandelen gebied. Van mijn kant, werd het gebied niet erg goed slapen, dus ik bijna draaide het oog. De injecties zijn daarom bewezen pijnlijk, zoals het verzenden van mij elektrische schokken in de lippen.

Het resultaat: De volgende keer, kunt u niet goed praat, kijk ik erg dom met mijn gezicht goudvis ... Na twee dagen, ik zou graag ballen in de lip, c ' was niet echt top.

Mijn mond was niet wezenlijk veranderd physiognomy, aangezien het probleem kwam uit de grond van mijn slecht opgestelde overzichts- en ballen, ondanks de dagelijkse massages nooit ontbreekt. (Of liever gezegd, maar een paar maanden later, nadat de hyaluronzuur heeft gewist)

Zo persoonlijk, denk ik niet retenterai deze ervaring. Het is vrij duur en ik heb niet voldaan. Op bijna 30 jaar, ik heb een rimpel op het voorhoofd (je weet frons) en ik vind het geeft me meer karakter (omdat dat in principe heb ik een Teletubbies hoofd)

Vanmorgen toen ik wakker werd had ik niets om gerelateerde bijzonders, bah was het niet. Ik heb de hele tijd iets te zeggen ...

O

pixel Jai déjà eu recours à lacide hyaluronique... Hum...
Dit bericht is geplaatst in Mijn Papotages , met het woord (s) -clef (s) , , , , , , , , , . U kunt Bookmark de permalink .

7 reacties die ik heb gebruikt hyaluronzuur ... Hmm ...

 1. asiandoll zei:

  ah de ster probeert ze alles !! Mij ​​persoonlijk zal ik het hebben, want het is niet een ding dat wordt geïnjecteerd in je lichaam om u en welke de gevolgen niet cnnait op de lange termijn.

  De natuur je zelfs qd verwend heb je een supermodel lichaam Ik ben een mol model mdrrr eindelijk laat de natuur zoals wij deden

  kusjes en goede All Day

 2. astucesbeaute zei:

  Ik wil niet te veel, maar zeker voor mij boven de 200 € onthouden ...

 3. astucesbeaute zei:

  Nou dat is precies ook de reden waarom ik heb deze blog! Als ik zeg dat ik test alles, bah test ik alles !!! (Behalve dat soms kan ik onthouden ... het zal beter zijn)

 4. Chantal zegt:

  Heb ik het recht om te zeggen "je bent gekalibreerd".
  Je bent mooi als een hart, wat je nodig hebt om u last heeft met al deze ervaringen. Vooral op jouw leeftijd, was ik de strengheid met mijn bijna 50 jaar (sniff sniff).
  Vertel me de waarheid, je bent een beetje masochistisch. Ik hou je toch, weet je.
  Kussen uit je Belle Maman.

 5. blandinette zei:

  Ik kon het niet, ik hou niet van beten. Je betaald hoe zonder indiscretie?

 6. astucesbeaute zei:

  Ja, ik denk het wel, maar ik denk niet generaliseren, ik spreek mijn eigen ervaring! (Oeps Ik hoop dat ik heb niet de lucht van generaliseren gehad) ^^

 7. clemencehya zei:

  Het kan zijn dat je een slechte arts hebben gekozen! Een goede injector anesthesie lippen en je moet bijna niets voelen ... Het is niet genoeg om een ​​storefront moet je een goede dokter te zijn !!!

  Genade

Laat een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

U kunt deze HTML tags en ​​attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Houd me via e-mail opmerkingen te komen. U kunt ook abonneren zonder commentaar.