222 visninger på denne artikkelen

Jeg stopper sigaretten: Episode 1.

Ja ja i går kveld! Jeg er veldig alvorlig! Ah, men du trodde jeg ikke røyker? Oops ... Vel ja, jeg er godt bevoktet omtale denne detaljen ...

Så faktisk stoppet jeg nesten i tredje trimester av svangerskapet, siden jeg var 1 / dag (i kveld med min nabo) jeg fødte og deretter poof ... Jeg stiger til 3 og 5 til slutt på 7 til det nåværende tidspunkt. Du vil si at det ikke er dramatisk! Jeg skulle få til å fjerne! I teorien ja, men i praksis er jeg den type bite neglene mine (det er et bilde, neglene mine er fine) til stempling, slo tid med mine føtter, så nei, det er ikke lett!

I tillegg forestille deg i går, min mann, røyking, og fikk meg ut "Rholalaaaa! Bah eh ikke røyker og jeg chi ** !!!! "

Vui Vui! Han sa at !!! Akkurat på denne måten! (I tillegg har jeg flere fags) (En kraft å skryte det er hodet som jeg vil ende opp med å røyke)

Man kan si at det å være med en "no smoking" det hjelper i mitt tilfelle: Ikke i det hele tatt.

Den ikke-røyker som fungerer som min ektefelle er slags merkelig dyr, som aldri har røykt, aldri drakk, kjønn "Mr. Perfect" som gleder mor og sett i reklame for minivans. Han er trofast, jus, sport og uunngåelig for ham, alt er et spørsmål om vilje! Så hvis jeg snur meg som en løve i et bur, er at jeg har ingen vilje. Personen som har vilje ikke klage, antar hun at hun gjør.

Den ikke-røyker som fungerer som min ektefelle tror ikke ett sekund på at jeg sluttet å røyke. Og hvis jeg slutter, vil han synes det er så vanlig at det vil belønne meg en medalje, vil han være fornøyd med et enkelt: "Ja det er endelig bra, passere driveren og så får vi se! "(Rapport hva du sier? Nei, men de tillatte avkastning i alle våre samtaler, som en slags OCD ...)

Alt dette for å fortelle deg, jeg lider !!! Jeg er hjemme, jeg savner, jeg bâfre meg Chocapic se fotball på TF1 ... Jeg vil henge meg selv, farvel.

o

pixel Jarrête la clope: Episode 1.
Dette innlegget ble publisert i siste sigarett, med ordet (e) -clef (s) Du kan bokmerke den permalink.

19 Responses to Jeg stopper sigaretten: Episode 1.

 1. Ping: Top 2012 neste jente resolusjoner! "Beauty Blog Beauty tips

 2. astucesbeaute sa:

  Jeg vil ikke motsi deg, det er kult å være hjemme! Når stress, er det sant at jeg har ingen foran meg, så åpenbart ... Jeg vil gå tilbake til arbeidet tid på utsiden! Å ha venner, kolleger ... AV PENGER !!!! Ahahahahahaaaaaaaa !!! (man er aldri fornøyd, men jeg har alltid vært aktiv, og jeg kunne ikke stå for å være alene, nå er jeg med, og fortalte meg at i det minste har jeg barn, og de har muligheten til å ha m huset !!!)
  Ingen sprekker i dag !!! Jeg fant en sigarett baken, kastet jeg !!! lykke til deg i arbeidet, synes det å uroe deg litt ...

 3. Asiandoll sa:

  ARF du forteller meg at du har den ideelle bomiljø !! ingen stress og ingen ulemper å ta vare på henne to små: lykke for din DEFINITIVE stopp denne lol god dag salouperie

 4. astucesbeaute sa:

  Yeah yeah! J'résiste, og mannen min er fortsatt i live! ^^

 5. astucesbeaute sa:

  Hahahaaaaaa! Andre dag, og det er mye bedre! puh! Samtidig var jeg ikke en stor røyker!
  For å svare deg, jeg jobber ikke, så til slutt, men mitt hjem ... Jeg skjønner ikke virkelig må jobbe, jeg bor på landet uten bil ... huhuhuuuuu! (men lykke) stort kyss! og flott uke !!!

 6. Asiandoll sa:

  uh Jeg er som din mann jeg har aldri røykt, men hei jeg sier til meg selv stryke en god kick: f .. må gjøre godt skje du jobber po? du bli med deg permanent ?? spille sport, spise tyggegummi Omoi også jem e biter neglene som kunder lol endelig stresset meg de er lange lol lykke og god WE

 7. astucesbeaute sa:

  ahahaaaaaa! Men jeg berolige deg! Nei jeg har ikke noe ønske! Jeg sier til meg selv at det vil gå, og det vil bli bedre i løpet av få dager !!! Og da er jeg (fremdeles) gravid på kilo, jeg skal ta dem likevel !!! hihihi ^^ Takk for oppmuntring, og hvis en dag du ønsker å stoppe ... Jeg kunne ikke hjelpe kan være!

 8. Mary sa:

  Lykke til fra en stor røyker som ikke har noen vilje til selv å røyke bare syv sigaretter om dagen.

  Hold ut, er ikke pounds Sivil sjokolade god mat, men dårlig for leveren og kilo ...

 9. Røyker ikke i det hele tatt: P
  Og fotball nivået jeg er enig med deg XD
  Résiiiiiiste! Bevis at du exiiiistes! : D

 10. astucesbeaute sa:

  Takk til dere vakre mamma !! ^^

 11. Kevalcha sa:

  Jeg er mor til den perfekte partner, og jeg bærer vitnesbyrd om at det er ingen overdrivelse i beskrivelsen av sønnen min !!!
  Mot og vil ha det !!!

 12. astucesbeaute sa:

  Nan fotball er ikke bra, det suger, det er dumt !!! Du røyker eller ikke i det hele tatt? (Jeg snakker ikke tull! Jeg vil sterkt sprekke!) ^^ Kysser Mamzelle

 13. astucesbeaute sa:

  Huuuuuuum av chocolaaat !!!! (Ja ok jeg måtte finne en annen avhengighet!)

 14. Zaza sier:

  ja, det er ikke bra å røyke i staten! (Index modus opp med å bli opphisset)
  Jeg røyker, men jeg er ikke avhengige av sjokolade så jeg forstår lol !!!!!!

 15. astucesbeaute sa:

  oh hvor fint det !!! ^^

 16. Jeg liker å skrive stil, jeg lo der! : P
  Men prøv å ikke snakke tøv : D

  Det er bra de chocapics, deretter fotball ben ... Det opptar tankene dine: ')
  TOBAKK er tabu! COME ON IN ALL TOE! : D

 17. astucesbeaute sa:

  Ja bah Jeg har ikke zappet, og jeg kan fortelle deg at jeg torturerer sinnet !!!!! Jeg skal drepe meg selv, vil kroppen min bli funnet i noen dager druknet i en tønne med øl ...

 18. Cecile sier:

  men din ikke ferdig med min cherie lol
  Jeg har det faktum at jeg måtte stoppe zapper lol

 19. godt hvis det fraråder deg, kan vi gjøre det: p

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML -kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Varsle meg via e-post kommentarer som kommer. Du kan også abonnere uten kommenterer.