216 visninger på denne artikkelen

Jeg stopper sigaretten: Episode 1.

Ja ja i går kveld! Jeg er veldig alvorlig! Ah, men du trodde jeg ikke røyker? Oops ... Vel ja, jeg holdt meg nevne denne detaljen ...

Så faktisk, stoppet jeg nesten i tredje trimester av svangerskapet, siden jeg var 1 / dag (i kveld med min nabo) jeg fødte og deretter poof ... Jeg stiger til 3 og 5 til slutt på 7 til den nåværende tid. Du vil si at det ikke er dramatisk! Jeg skal få til å fjerne! I teorien ja, men i praksis er jeg den type bite neglene mine (det er et bilde, neglene mine er veldig bra) til stempling, slo tid med mine føtter, så nei, det er ikke lett!

I tillegg, bare forestille seg at i går min mann, røykeforbud, fikk meg ut "Rholalaaaa! Bah eh ikke røyker og jeg chi ** !!!! »

Vui Vui! Han sa det !!! Akkurat på den måten! (I tillegg har jeg flere fags) (A styrke skryt er hodet at jeg vil ende opp med å røyke)

Man kan si at det å være med en "no smoking" det hjelper i mitt tilfelle: Ikke i det hele tatt.

Ikke røyk som jeg bruker som ektefelle er en slags merkelig dyr, som aldri har røykt, aldri drakk, kjønn "Mr. Perfect" behager mamma og sett i reklame for minivans. Han er trofast, jus, sport, og uunngåelig for ham, er alt et spørsmål om vilje! Så hvis jeg snur meg som en bur løve er at jeg ikke har kontroll. Personen som har vilje ikke klage, antar hun at hun gjør.

Ikke røyk som jeg bruker som ektefelle tror ikke ett sekund på at jeg sluttet å røyke. Og hvis jeg slutter, vil han synes det er så vanlig at det vil belønne meg en medalje, vil han være fornøyd med et enkelt: "Ja det er endelig bra, passere driveren og så får vi se! "(Rapport hva sier du? Nei, men tillatelsen avkastning i alle våre samtaler, som en slags OCD ...)

Alt som å si at jeg lider !!! Jeg er hjemme, jeg savner, jeg guzzled meg Chocapic se fotball på TF1 ... Jeg vil henge meg selv, farvel.

: O

pixel Jarrête la clope: Episode 1.
Dette innlegget ble publisert i siste sigarett , med ordet (e) -clef (e) , , , , , , , , , . Du kan Bokmerk permalenken .

19 Responses to jeg stoppe sigaretten: Episode 1.

 1. Ping: Top 2012 neste jente oppløsninger! "Beauty Blog Beauty tips

 2. astucesbeaute sa:

  Jeg vil ikke motsi deg, det er kult å bo hjemme! Når stress er sant at jeg har ingen foran meg, så åpenbart ... Jeg vil gå tilbake til arbeidet tid på utsiden! Å ha venner, kolleger ... PENGENE !!!! Ahahahahahaaaaaaaa !!! (Vi er aldri fornøyd, men jeg har alltid vært aktiv, og jeg kunne ikke stå å være alene, nå er jeg med, og fortalte meg at i det minste har jeg barn, og har sjansen til å ha m huset !!!)
  Ikke sprakk i dag !!! Jeg fant en sigarett baken, kastet jeg !!! lykke til deg i arbeidet, synes det å uroe deg litt ...

 3. Asiandoll sa:

  Arf du fortelle meg at du har den ideelle bomiljø !! no stress ingen ulemper og ta vare på henne to små: av lykke for din DEFINITIVT stoppe dette lol god dag salouperie

 4. astucesbeaute sa:

  Ja, ja! J'résiste, og mannen min er fortsatt i live! ^^

 5. astucesbeaute sa:

  Hahahaaaaaa! Andre dag, og det er mye bedre! puh! samtidig var jeg ikke en stor røyker!
  For å svare deg, jeg jobber ikke, så til slutt, men mitt hjem ... Jeg skjønner ikke egentlig trenger å jobbe, så jeg den bilfrie kampanje ... huhuhuuuuu! (Men lykke) stort kyss! og flott uke !!!

 6. Asiandoll sa:

  uh Jeg er som din mann jeg har aldri røykt, men hei jeg tror en god slag spark: gjøre f .. vel man må få deg jobber po? du bli med deg permanent ?? spille sport, spise tyggegummi Omoi også jem e biter neglene som kunder endelig lol stresse meg de er lange lol lykke og god WE

 7. astucesbeaute sa:

  ahahaaaaaa! Men jeg forsikrer deg! Nei jeg har ikke noe ønske! Jeg sier bare at det vil passere, og det vil bli bedre i løpet av få dager !!! Og jeg er (fortsatt) gravid på pounds, tar jeg allikevel !!! hihihi ^^ Takk for oppmuntring, og hvis en dag du ønsker å stoppe ... Jeg kunne være t hjelpe!

 8. Mary sa:

  Lykke til på den delen av en stor røyker som ikke har noen vilje til selv røyk bare 7 sigaretter om dagen.

  Hold ut, er ikke pounds Sivil sjokolade godt å spise, men dårlig for leveren og pounds ...

 9. Jeg røyker ikke i det hele tatt: P
  Nivå fotball og jeg er enig med deg XD
  Résiiiiiiste! Bevis at du exiiiistes! : D

 10. astucesbeaute sa:

  Takk til vakre mamma deg !! ^^

 11. Kevalcha sa:

  Jeg er mor til den perfekte partner, og jeg vitner om at det er ingen overdrivelse i beskrivelsen av min sønn !!!
  Mot og ønsker det !!!

 12. astucesbeaute sa:

  Nan fotball er ikke bra, det suger, det er dumt !!! Du røyker eller ikke i det hele tatt? (Jeg snakker ikke tull! Jeg vil sterkt sprekke!) ^^ Kisses Mamzelle

 13. astucesbeaute sa:

  Huuuuuuum av chocolaaat !!!! (Ja ok jeg måtte finne en annen avhengighet!)

 14. Zaza sa:

  ja, det er ikke bra å røyke i staten! (Indeksmodus opp med å bli opphisset)
  Jeg røyker, men jeg er ingen fan av sjokolade, så jeg forstår lol !!!!!!

 15. astucesbeaute sa:

  oh hvor fint det !!! ^^

 16. Jeg liker å skrive stil, jeg lo der! : P
  Men prøv å ikke snakke tøv : D

  Det er godt å chocapics, deretter fotball ben ... Det opptar tankene dine: ')
  TOBAKK er tabu! COME ON I ALLE BUTT! : D

 17. astucesbeaute sa:

  Ja bah jeg har ikke zappet, og jeg kan fortelle deg at jeg torturerer sinnet !!!!! Jeg skal drepe meg selv, vil man finne kroppen min i noen dager druknet i en tønne med øl ...

 18. Cecile sier:

  men din ikke ferdig med min cherie lol
  faktisk har jeg at jeg skal slutte å zapper lol

 19. vel hvis det fraråder deg, kan vi gjøre det: p

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML -kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Varsle meg followup kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten kommenterer.