442 visninger på denne artikkelen

Terapien Ronron hva er det?

ronron therapie La Ronron Thérapie cest quoi?

Allerede er det ikke en spøk, virkelig eksisterer det !! Den Ronron terapi er egentlig ikke en "bevisst praksis", men heller en observasjon: maler katten slapper av og de-stress (Vel jeg sier det, men jeg vet at jeg har ingen katt) (Yes! En blogger katt uten at det foreligger skype10 La Ronron Thérapie cest quoi? )

Jeg leste det, og jeg sa "hvorfor ikke? " anieva La Ronron Thérapie cest quoi?

Men allerede, hvorfor og hvordan katten maler du?

"Den rådende teorien er at lyden er produsert av sammentrekninger av strupehodet musklene utløst av neural svinging og vibrerende stemmebåndene" [Wikipedia kilde]

Katten maler når glad, men ikke bare. Katten maler også når det er grunn. Dette lavfrekvent lyd sendes ut av katten i ung alder, slik at han kommuniserer med mor katt. Det er også sagt at katten maler til å gro raskere, ja summingen ville påvirke sykdommen av katter, etcetc brudd.

Så hva er de positive virkninger på mennesket?

Det ble funnet at purring har en beroligende og avslappende effekt. Eiere av katter ville sove bedre og lykkeligere i sitt daglige liv. Den Ronron terapi vil også ha en effekt på hypertensjon og kardiovaskulær sykdom. Jeg gjentar, jeg vet, det er bare at jeg kunne lære ifølge mine målinger. Jeg kjenner meg selv helt deprimert eiere av katter smiley surprised La Ronron Thérapie cest quoi?

Kort sagt! Myte eller virkelighet? Vi vet. I alle fall den cd Ronron terapi selger på internett, men det virker som det ikke erstatter en stor feit katt!

Du eier en katt? Gi meg din mening om saken!

smiley wink La Ronron Thérapie cest quoi?

pixel La Ronron Thérapie cest quoi?
Dette innlegget ble publisert i Helse og velferd, med ordet (e) -clef (s) Du kan bokmerke den permalink.

21 Svarene på terapi Ronron hva er det?

 1. : Grrr: e ville legge linken til dokumentasjonen på fransk Jquery

 2. Celine sa:

  Jeg purr terapi praksis hver dag til glede for mine tre terrors av katter : BigLove:
  Jeg elsker det, og jeg vil si mer, jeg er helt avhengige : Coeurrose:

 3. Nathali sa:

  Jeg en gang merke til at når jeg câlinais katten min jeg følte meg bedre. Så jeg tenkte hvorfor ikke? Jeg ønsket en måte å ta en beslutning utgitt stadig stresset på grunn av mitt arbeid har jeg endelig funnet den ideelle metoden. Mer søvn hjelpemiddel bruk for å prøve å sove. Jeg sovner allerede før CD kommer til en slutt. Absolutt anbefalt.

 4. Jepp purring katten er kjent for å ha en beroligende effekt på mennesker, kan de lave frekvensene være? Og det faktum at katten vises (avhengig av kontekst) roet seg påvirker trolig også sin eier :)

 5. Rogue sa:

  Jeg klemme terapi praksis, og det er så godt: p

 6. ehlekctra sa:

  Jeg har for et par måneder :( Men myte eller ikke, jeg likte deres maler og jeg savner det : Cry:

 7. Maylis sa:

  Jeg tror ikke det er en myte. Vanligvis Dyr er beroligende.
  Og ja, katten maler er milde og gjør godt.

 8. gosh jeg ikke visste at purr av en katt kan være så beroligende og effektive, er det på tide å ta en prat med meg

 9. Charloutlady sa:

  Jeg har 2 katter og høre maler alltid en glede !!!! <3

 10. chris29 sa:

  Jeg bekrefter at det er veldig beroligende. : Heart:

 11. Chris sa:

  Det er morsomt, jeg vet ikke i det hele tatt av disse dydene Purr ... dessverre er jeg allergisk mot katter, og dermed ikke kan nyte!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML -kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Varsle meg via e-post kommentarer som kommer. Du kan også abonnere uten kommenterer.