1018 visninger på denne artikkelen

Det virker som kvinner gjør menn dumme ...

homme des cavernes Il parait que les femmes rendent les hommes stupides...

Ifølge en undersøkelse avslørt av en nederlandsk tidsskrift i november 2011, viser det seg at mannen i nærvær av en kvinne nesten alltid mister noe av sin evne til å se sin intelligens! Det er ikke jeg som sier dette er studiet he! Jeg er bare rapporterer det jeg leste: trespeur:

Spørsmålet ble satt på følgende måte: "Den kognitive prestasjoner av mannlige Homo sapiens de redusere etter en interaksjon med et medlem av det motsatte kjønn? Bakeren er så sjarmerende at Robert (beklager på forhånd til alle Robert smiley surprised Il parait que les femmes rendent les hommes stupides... ) Forlater butikken med sin voksende, men glemte å bestille den kokte drittsekk. Oversatt av Tex Avery, er dette den effekten "lukker munnen, idiot, du går på tungen." Psykologi studier har vist at heterofile herrer gjorde verre på kognitive tester etter å ha snakket med en kvinne før. Det motsatte er ikke sant. Hva om? "

Mannen stadig seksualisert miljø og fakta i hverdagen. Når en kvinne går inn i en butikk, "vi" er en kvinne vil gå inn i en butikk, mens mannen instinktivt ser en potensiell seksualpartner (eller ikke hvis det ikke passer ham) går inn i en butikk. Mannen har ikke nødvendigvis feilplasserte ideer, det er bare at det er først og fremst en spiller, hans første i dyre kjeden rolle er å opprettholde menneskeheten.

Nå er det sant at man ikke hopper på noe iført et skjørt! Han ble utdannet med visse verdier, det har på noen måter blitt "temmet" (selv om noen ganger du lurer på ...) og oppvokst i samsvar med juridiske krav, for eksempel lojalitet og respekt for kvinner smiley surprised Il parait que les femmes rendent les hommes stupides...

Det forhindrer studiene er klar "Tilstedeværelsen av en kvinne vesentlig endret språket og handlingene til mannen" han er gift eller han er ikke.

Men ikke fortvil, vi kvinner ikke igjen langt fra det cindysander Il parait que les femmes rendent les hommes stupides... Vi har også vår "batch" av kognitiv dysfunksjon og i mange områder (Dixit-the-girl-som-ønsker-no-go-for-en-hatende feminist ...)

Hva med deg? Hva synes du om denne studien? Info? Hoax?

pixel Il parait que les femmes rendent les hommes stupides...
Dette innlegget ble publisert i Maskulin psykologi , med ordet (s) tasten (e) , , , , , , , , , . Du kan bokmerke permalink .

6 Responses to Det virker som kvinner gjør menn dumme ...

  1. Menn tror ikke veldig langt, og kvinner er mye flinkere til planlegging.

  2. hery sa:

    På en morsom måte, en ekte vitenskapelig analyse! Interessant! :)

  3. Jeg er en mann, og jeg må innrømme at jeg noen ganger mister mine midler til en jente! Men det er ikke nødvendigvis vår reproduktive instinkt er også en jente er vakker, det er respektabelt, det er hellig, ikke se ut som en tosk. Og var redd for å se ut som en tosk, er det mer en, som er godt kjent, haha ​​^ ^

  4. Ah bah nødvendigvis. Selv når de innser at de er beta er fortsatt vår skyld : Laugh:

  5. Fanny sa:

    Jeg kjenner min mann i studien når han har plukket meg første gang : Mortderire:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Varsle meg via e-kommentarer som kommer. Du kan også abonnere uten å kommentere.