1170 visninger på denne artikkelen

Det virker som kvinner gjør dumme menn ...

homme des cavernes Il parait que les femmes rendent les hommes stupides...

Ifølge en studie avslørt av en nederlandsk vitenskapelig tidsskrift i november 2011, ser det ut til at mannen i nærvær av en kvinne, mister nesten alltid noe av sin evne til å se hans intelligens! Det er ikke jeg som sier det er studiet he! Jeg er bare rapporterer det jeg leste: trespeur:

Spørsmålet ble stilt som følger: "Den kognitive prestasjoner av den mannlige Homo sapiens avta de etter en interaksjon med et medlem av det motsatte kjønn? Baker er så sjarmerende at Robert (beklager på forhånd til alle Robert smiley surprised Il parait que les femmes rendent les hommes stupides... ) Forlater butikken med sin voksende, men glemte å bestille din tilberedes drittsekk. Oversatt av Tex Avery, er effekten "lukker munnen, idiot, du går på tungen." Psykologiske studier har vist at heterofile menn var mindre vellykkede kognitive tester etter å ha snakket med en dame før. Det motsatte er ikke sant. Hvorfor? "

Mannen stadig seksualisert miljø og fakta i hverdagen. Når en kvinne går inn i en butikk, "oss" vi vil se en kvinne gå inn i en butikk, mens mannen instinktivt ser en potensiell seksuell partner (eller ikke hvis det ikke passer ham) går inn i en butikk. Man trenger ikke nødvendigvis forlagt ideer, det er bare at det er først og fremst en spiller, hans første rolle i dyret kjeden er å videreføre menneskeheten.

Nå er det sant at man ikke hoppe på noe som bærer et skjørt! Han ble utdannet med visse verdier, det har på noen måter blitt "temmet" (hva nå enn det noen ganger du lurer på ...) og oppvokst med respekt for moralske regler som lojalitet og respekt for kvinner smiley surprised Il parait que les femmes rendent les hommes stupides...

Det gjenstår at studiene er klar "Tilstedeværelsen av en kvinne ville endre vesentlig språket og handlingene til mannen," han er gift eller er han ikke.

Men trygg, er vi kvinner ikke utelatt, langt fra det cindysander Il parait que les femmes rendent les hommes stupides... Vi har også vår "mye" av kognitiv dysfunksjon og på mange områder (dixit-the-girl-som-ønsker-ikke-go-for-en-feminist-forhatt ...)

Og du? Hva synes du om denne studien? Info? Intox?

pixel Il parait que les femmes rendent les hommes stupides...
Dette innlegget ble publisert i Psychology Maskulin , med ordet (e) -clef (s) , , , , , , , , , . Du kan Bokmerk permalenken .

6 Responses to Det virker som kvinner gjør dumme menn ...

 1. dusj filter sier:

  Menn tror ikke veldig langt unna, og kvinner er mye flinkere til planlegging.

 2. hery sier:

  Under en morsom måte, en ekte vitenskapelig analyse! Interessant! :)

 3. Jeg er en mann, og jeg må innrømme at jeg noen ganger mister mine midler til en jente! Men dette er ikke nødvendigvis vår reproduktive instinkt, men også en jente er vakker, det er respektabelt, er hellig, ikke se ut som en tosk. Og jo mer man er redd for å se ut som en tosk, jo mer man er, det er velkjent, haha ​​^^

 4. Pshaw nødvendigvis. Selv når de innser at de er betaversjoner, er det vår feil IGJEN : Laugh:

 5. Fanny sier:

  Jeg kjenner min mann i studien da den første gang jeg mudret : Mortderire:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML -kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Varsle meg via e-post kommentarer som kommer. Du kan også abonnere uten kommenterer.