Archives mujore: Mar 2011

Kuletë im

Që nga koha që unë të kuptojë se unë nuk kam zbrazur ende çantë time në blogun tim ... Në të njëjtën kohë ajo është mjaft e qeshur qese tim, sepse ju kuptoj që shërben edhe si time ... Vazhdo leximin

Marqué avec , , , , , , , , , | 24 commentaires Postuar në Papotages mia | Tagged , , , , , , , , , | 24 Komentet

Krijo naftës e saj dhe kozmetikës me Ojova

soin du corps

Kam marrë dy kuti të bukura atje disa herë. Unë nuk e kuptoj shumë në fillim dhe pastaj e kuptova se ajo ishte për të arritur kits saj kozmetike në shtëpi !!! Yahouuuu! Që nga koha që unë ëndërruar të ... Vazhdo leximin

Marqué avec , , , , , , , , , | 18 commentaires Postuar në Kozmetikë Organike , unë testuar | Tagged , , , , , , , , , | 18 komente

Sapun ... Në gjirit qumësht XD

soin du corps

Ne kishim Absolutisht unë publikoj këtu maint'nant sepse ju kuptoj se ka aktualisht në shitje në Etsy sapun qumështit të gjirit !!! Është Nan e madhe? Kjo e bën që ju nuk doni? Dini para se të shkoni qumësht vjella ... Vazhdo leximin

Marqué avec , , , , , , , , , | 26 commentaires Postuar në Kozmetikë Organike , për mami | Tagged , , , , , , , , , | 26 komente

Si për të bërë deri në qepallat e mia venitje?

A është kjo e vërtetë? Përveç meje Uiski mbi qepallat, si mund të bëj? Unë kam fatkeqësinë e të pasurit pak qepallat droopy. Përbërjen e plotë të bëjë të ndihem në blogs keupines, por ai ka pasur ... Vazhdo leximin

Keywords: grim venitje qepallat
Marqué avec , , , , , , , , , | 17 commentaires Postuar në Makeup , të gjitha truket e mia | Tagged , , , , , , , , , | 17 komente

Cilësia e dobët e Elf Brushes ...

eyeslipsface

Deri tani unë kam qenë veçanërisht i kënaqur me Kozmetikë kukudh furçat e mia. Por kam lexuar mira dhe të këqija! Përveç se minave ke bërë shërbimin besnik ... Gjithsesi, unë si ata. kështu që unë vendosa për të porositur më shumë dhe ka ... Vazhdo leximin

Marqué avec , , , , , , , , , | 41 commentaires Postuar në I testuar , Makeup | Tagged , , , , , , , , , | 41 Komentet

Varg buzët Vita Citral dhe duart

cosmétiques

Ne shpesh mendojmë për t'u kujdesur për duart dimrit të saj, sepse ai ndjehet ngushtë, është e thatë, është e shëmtuar, por hydration është gjatë gjithë vitit !!! Pra, kur unë isha dërguar kujdes hidratues: Kam marrë. Sot ne flasim për markë Vita ... Vazhdo leximin

Marqué avec , , , , , , , , , | 20 commentaires Postuar në I testuar , Shëndeti dhe Wellness | Tagged , , , , , , , , , | 20 komente

Kozmetikë kukudh eyeliner

maquillage

Unë kam marrë jo më pak se 6 Kozmetikë kukudh Eyeliner një mundësi e madhe për të folur për dëshirën time për stolitë ... Po, unë ndjehem si sequins në këtë moment, do të dinë se është pranverë kjo është arsyeja pse! (Nuk ka lidhje ...) ... Vazhdo leximin

Keywords: Glitter eyeliner
Marqué avec , , , , , , , , , | 17 commentaires Postuar në I testuar , Makeup | Tagged , , , , , , , , , | 17 komente

Lierac Velvet Radiance Mask

Masque

Sot kam kërkuar për të paraqitur maskë time tani. Unë them kohë, sepse unë e përdorin atë dy herë në javë unë e dua atë aq lehtë. Unë nuk mund t'ju them mjaft se sa e rëndësishme është për të qëndruar hydrated: Kjo maskë ... Vazhdo leximin

Postimet e ngjashme Plugin për WordPress, Blogger ...
Marqué avec , , , , , , , , , | 16 commentaires Postuar në kozmetikë , unë testuar | Tagged , , , , , , , , , | 16 komente