Archives mujore: janar 2012

Çfarë prerje për një fytyrë të gjatë hollë?

coiffure

Sot ne do të flasim për hairstyle, sidomos hairstyles për fytyrat e gjata hollë! Unë mund të bëjë një artikull që përmban të gjitha hairstyles për lloje të ndryshme të fytyrave, por le të mos përzihen gjithçka EH (mjaft Chui ... Vazhdo leximin

Marqué avec , , , , , , , , , | 9 commentaires Postuar në Hairstyles | Tagged , , , , , , , , , | 9 komente

SO'BiO ETIC: Kujdesi gomar qumësht ♥

produits bio

Unë nuk jam një tifoz i madh i qumështit gomar. Kam provuar dhe unë mendoj se është themelore "çuditshme" për të larë me qumësht, pak si larje me qumësht të lopës apo diçka ... Dhe pastaj unë ... Vazhdo leximin

Marqué avec , , , , , , , , , | 16 commentaires Posted në I testuar | Tagged , , , , , , , , , | 16 komente

Unë vetëm kishte një gjoks të fortë ... By Magalie.

Ka qenë një kohë që unë nuk e kishte marrë ndonjë korrespondencë nga lexuesit, unë jam i lumtur për të ringjallur këtë temë me një histori shumë prekëse ... Faleminderit për ju (Magalie) për hapjen zemrën tënde për mua. "Hi, unë pashë se nuk kishte ... Vazhdo leximin

Marqué avec , , , , , , , , , | 11 commentaires Postuar në letrat e lexuesve | Tagged , , , , , , , , , | 11 komente

Konkurrenca rezulton Saforelle humbasë!

Ju nuk kanë qenë shumë të marrë pjesë në këtë konkurs është krejt normale që kam folur me nënat e vajzave. Ky është problemi kur një konkurs është i fokusuar shumë, por e mirë për të marrë pjesë në fund të fundit! ... Vazhdo leximin

Marqué avec , , , , , , , , , | 6 commentaires Postuar në Contests | Tagged , , , , , , , , , | 6 komente

Marion Cotillard ka grim ... Gjithmonë kështu goxha?

actrice française

Marion Cotillard është pak krenar, sepse jo vetëm që është ajo e bukur, por ajo gjithashtu ka vendosur veten në Hollywood duke bërë parantezë saj të bukurisë në "La Vie en Rose", e cila nuk është dhënë për të gjithë ... Vazhdo leximin

Marqué avec , , , , , , , , , | 14 commentaires Posted në News | Tagged , , , , , , , , , | 14 comments

Komenti im nuk ka qenë e vërtetuar nga Sephora ...

Ju kujtohet pak ditë më parë kam shkruar në lidhje me të madh bie time "krem Eyeliner në Smashbox"? Pyesja veten se si unë mund të mashtrohen më nga kaq shumë komente me ngjyra të ndezura rreth saj në faqen e internetit ... Unë Sephora.fr Vazhdo leximin

Marqué avec , , , , , , , , , | 16 commentaires Postuar në gojën Hot | Tagged , , , , , , , , , | 16 komente

[Contest] Care Youth Code Drita L'Oreal Paris

soins visage

Unë së shpejti 31 vjet. Ky nuk është fundi i botës unë jam ende i ri, unë të ketë jetë para meje dhe unë ende mund të kandidojë 100 metra pa mua përhapur fjalën si një zbritje. Por, pas 30 vjetësh, lëkura nuk është ... Vazhdo leximin

Marqué avec , , , , , , , , , | 67 commentaires Postuar në Sponsorizuara nenet , Contests , unë testuar | Tagged , , , , , , , , , | 67 comments

[Contest] Saforelle Miss: Për vajzat higjienës personale!

toilette intime

Ka disa herë ju thashë në lidhje me "higjienën personale" dhe unë vlerësoi meritat e ju Saforelle që ndodh të jetë një markë që ta përdor çdo ditë kohët e fundit. Kujdesi personal mund të jetë detyra jonë më e rëndësishme ... Vazhdo leximin

Postime Related Plugin për WordPress, Blogger ...
Marqué avec , , , , , , , , , | 15 commentaires Postuar në Sponsorizuara nenet , Konkurset , Shëndeti dhe Wellness | Tagged , , , , , , , , , | 15 komente