Category Archives: vështrim Total

MU Yves Rocher kaki dhe të kërkoni Yeti ...

Sot unë vazhdoj me paleta time Yves Rocher marrë atë disa ditë më parë. Unë nuk domosdoshmërisht duan të kaki, por pse jo, ajo ndryshon pak ... kam vënë lule të vogla në përbërjen e përdorur. Si kundër artë ... Vazhdo leximin

Keywords: Yves Rocher paleta 2014
Marqué avec , , , , , , , , , | 29 commentaires Posted në grim , duken Total | Tagged , , , , , , , , , | 29 komente

MU blah blah e Yves Rocher dhe pamjen e ditës

makeup palette Yves Rocher

Zakonisht unë vishen në zi. 0 rrezik, ai shkon kudo, të guximshëm por jo tip i dalldisur amtare. "Hanlalaaaa! Edhe zi! "Sipas një prej tifozëve lexuesit e mi për herë të fundit kur unë ju propozoi një vështrim sublim të ... Vazhdo leximin

Marqué avec , , , , , , , , , | 26 commentaires Posted në grim , duken Total | Tagged , , , , , , , , , | 26 Komente

Makeup Sephora Colorful vështrim pro dhe gjithsej të ditës

palette colorful pro

Këtu unë jam me një vështrim të ri dhe një MU të re të përgjithshme përmes Sephora Palette Colorful sy pro kafe (unë do të përdorin deri në fund), unë nuk dua të shkruaj shumë, sepse kam kaluar shumë ... Vazhdo leximin

Marqué avec , , , , , , , , , | 27 commentaires Posted në grim , duken Total | Tagged , , , , , , , , , | 27 komente

MU Fall Sephora Colorful Pro

Pra, kjo është ajo që unë u bë Addict Sephora-së ... Naaaan j'déconne. Por që kur kam qenë atje ... Unë bëra paleta fun që kam përdorur këtë herë ajo është sytë Pro Colorful kafe, një paleta për gështenja nieunieux. ... Vazhdo leximin

Marqué avec , , , , , , , , , | 26 commentaires Posted në grim , duken Total | Tagged , , , , , , , , , | 26 komente

Dritë Smoky zezë Sephora

Kam bërë përpjekje monumentale për të blerë me një gamë të hijet e syve në Sephora. Ky artikull duhet të jetë i përshtatur në dhomën time të jetesës mbi fireplace (që unë kam ende) ... Po! Unë e kam shopped, ME cheapskate ... Vazhdo leximin

Marqué avec , , , , , , , , , | 27 commentaires Posted në grim , duken Total | Tagged , , , , , , , , , | 27 komente

Veshja e shkurtër

Sot unë si dëshire funde. Personale I veshin shumë e shkurtër, por unë ju siguroj, unë kam asgjë kundër të gjatë. Siç mund ta shikoni, ky është vështrimi im e përgjithshme të ditës me bonus grim (sepse ne nuk e ... Vazhdo leximin

Marqué avec , , , , , , , , , | 21 commentaires Posted në grim , duken Total | Tagged , , , , , , , , , | 21 komente

Për në fund të javës dhe Makeover modës

Është fundjavë dhe jashtëzakonisht, unë të bëjë një Makeover udhëtim për shkak se për një kohë nuk është lënë për të shkuar! Programi: thjeshtë kozmetikë, bisht, xhinse, xhaketë lëkure dhe çizme ... xhaketë: Unë e di Tee ... Vazhdo leximin

Marqué avec , , , , , , , , , | 33 commentaires Posted në grim , duken Total | Tagged , , , , , , , , , | 33 komente

Shikoni e ditës: Ju mund të jetë shtatzënë dhe sexy !!!

Po edhe unë e gjejnë të sexy në qoftë se ajo është pasi kjo nuk është sexy në të gjitha! Kur unë them "sexy" Unë nuk dua të them "të marrë nga e drejt e neckline dhe takë të lartë" ... Tashmë unë po shkoi në këmbë e mia ... Vazhdo leximin

Postime Related Plugin për WordPress, Blogger ...
Marqué avec , , , , , , , , , | 15 commentaires Postuar në sy përgjithshme | Tagged , , , , , , , , , | 15 komente