Kontaktoni me mua

Një pyetje? Një pikëpamje? Një propozim? Plotësoni këtë formë dhe unë do t'ju kontaktojmë sa më shpejt të jetë e mundur!

të shihni statistikat e mia

Unë gjithashtu mund të bëjë një shkrimtar i punës / të pavarur të pavarur (në median tuaj, faqet e internetit tuaj dhe në blogun tim), mos hezitoni të kontaktoni me mua.

Emri juaj (required)

Email juaj (required)

Temë

Mesazhi juaj

11 Përgjigjet për të më kontaktojnë

 1. Ping: Konkurs Fituesi Guess Girl ♥ | Bukuria Blog këshilla Bukuri

 2. Ping: Rezultati Konkurset Auriège dhe Innoxa "këshilla bukurie blog bukuri

 3. Ping: Rezultatet Saforelle konkursin Mis! "Bukuri Këshilla Blog Bukuri

 4. Ping: pllaka straightening Remington Stilist: I love it! "Bukuri Këshilla Blog Bukuri

 5. Ping: Video: Retouching dhe Photoshop Makeovers! "Bukuri Këshilla Blog Bukuri

 6. Ping: rrezultatet e konkursit Tahiti! "Bukuri Këshilla Blog Bukuri

 7. Ping: Konkurrenca Rezultati Hydriska posaçme "30 vitet e mia"! "Bukuri Këshilla Blog Bukuri

 8. Ping: Tweets që përmend më kontaktojnë "bukuri blog Bukuri Tips - Topsy.com

 9. Ping: Këshilla Mis Bukuri përzgjedhje! "Bukuri Këshilla Blog Bukuri

 10. Ping: Një blog për të ndarë këshilla tuaja bukuri | Free Press Release

  • Përshëndetje Emeline,
   Unë Johanna BOUAFIA partneriteti përgjegjës dhe reklamat në faqen cheveuxfrisés.com.
   Cheveuxfrisés.com është një këshillë komerciale faqe dhe këshilla për flokë të dredhur.
   Disa markave të produkteve janë në dispozicion në faqen e http://cheveuxfrises.com .
   Unë do të doja të lidhen me ju në mënyrë që ne mund të krijojë një shkëmbim midis blogun tuaj dhe faqen tonë të internetit.
   Ne mund të kemi një shkëmbim të artikujve dhe lidhje të brendshme mes dy vendeve tona.
   A do të jenë të interesuar në ofertën tonë?
   Duke shpresuar për të siguruar një bashkëpunim të qëndrueshëm.
   Unë mbetem në dispozicionin tuaj për informacion të mëtejshëm.
   Ditë e mirë për ju.
   Sinqerisht,

   Detajet e mia:
   06.47.92.17.30
   01.30.76.07.57
   johanna.boons@gmail.com